Știri naționale

Hoț de trotinete prins și arestat în Timișoara

Un hoț de trotinete a fost prins după ce a furat o trotinetă de pe Bulevardul C.D. Loga din Timișoara.

La data de 04 iunie a.c., polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 03.06.2024, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în aceeași zi, în intervalul orar 09:00-14:00, o persoană necunoscută i-ar fi sustras trotineta ce se afla asigurată într-un rastel special amenajat situat pe Bulevardul C.D. Loga din Timișoara, cauzându-i un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.450 lei.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, la data de 04.06.2024, polițiștii au reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, respectiv un bărbat , în vârstă de 42 de ani.

În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 04.06.2024, bărbatul a fost reținuț pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bihor.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button