AgrementCazareGastronomieTurism

51 de hoteluri all-inclusive sunt pregătite pentru a te răsfăța în vacanța de vară pe litoralul românesc

Cererea tot mai mare de servicii all-inclusive a dus la adaptarea ofertei de pe litoralul românesc. Acum de la Mangalia până la Mamaia Nord găsim numeroase oferte pentru cei care își doresc acest tip de sejur în aceleași condiții sau chiar mai bune decât se găsesc în alte țări.

În acest moment pe litoral există 51 de hoteluri all-inclusive, cu 23.746 de locuri de cazare. Numărul de locuri de cazare a crescut cu 28% față de anul trecut, pe semne că se așteaptă un flux mare de turiști ce își doresc să își petreacă concediul pe „Riviera românească”.

Ce bunătăți găsesc turiștii pe mesele restaurantelor de la malul Mării Negre?

Când vorbim despre all-inclusive gândul ne sare imediat la mesele îmbelșugate cu care ne-am obișnuit peste hotare. Acum aceste mese pline de bunătăți se găsesc și la noi. Turiștii care aleg un sejur all-inclusive pe „Riviera românească” se bucură de o mare diversitate de preparate culinare.

Preparate din bucătăria internațională sunt peste tot, iar pe alocuri se fac simțite și preparatele românești.

Desertul este vedeta meselor din sezonul estival. Platourile cu prajituri, torturi dar și cu fructele de sezon sunt nelipsite.

Cum sunt facilitățile de cazare?

Camerele sunt frumos amenajate și echipate corespunzător pentru a asigura confortul turistului. În funcție de unitatea de cazare aleasă sunt și camere cu vedere la mare, dar și camere cu vedere la zona verde. Majoritatea hotelurilor au camere cu balcon sau terasă. Pentru familii cu copii se găsesc apartamente sau suite.

Cum se distrează turiștii la malul Mării Negre?

La malul mării petrecerile sunt în toi. În complexele hoteliere se organizează seară de seară petreceri  pentru cei mici și cei mari astfel încât toată lumea să se simtă bine și să plece acasă cu amintiri de neuitat.

Majoritatea hotelurilor dispun de piscine pentru adulți, dar și pentru copii. Locurile de joacă pentru cei mici sunt și ele pregătite. Iar pentru cei care își doresc și centre SPA sigur că pot rezerva un sejur la un hotel care dispune și de această facilitate.

Turismul de pe litoralul românesc a ridicat ștacheta. Acum, România are o ofertă turistică demnă de scos pe piața internațională, iar românii pot avea sejurul de vis aici acasă în România.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button