Electorale 2024Politică

Dumbrăvița de mâine în viziunea lui Bogdan Gruici

Tată, antreprenor, economist, Bogdan Gruici este omul care știe, poate și vrea să transforme Dumbrăvița într-un loc în care copiii să fie în siguranță, comunitatea locală să se bucure de toate resursele naturale și antropice pe care comuna le are, iar traiul de zi cu zi să fie mai ușor și mai plăcut.

Dumbrăvița de astăzi este motivul care l-a determinat pe Bogdan să candideze la funcția de primar al comunei.

Bogdan vine de acolo de unde performanța este esențială pentru succes, adică din mediu antreprenorial. Organizat, focusat pe atingerea rezultatelor și ghidat de performanță, Bogdan este administrator în cele trei firme pe care le și conduce.

De la construcții la fabricarea lumânărilor parfumate și importul de cosmetice, experiența lui Bogdan Gruici este vasta, iar rezultatele îi confirma expertiza.

Bogdan a confirmat că este performant într-un mediu competițional real, iar acest fapt îl recomandă pentru funcția de primar al comunei în care locuiește, își crește copilașii și își petrece cea mai mare parte a timpului.

Pentru o viață sănătoasă este esențial să bem apă potabilă

Condițiile de trai sunt esențiale pentru ca noi, copii și părinții noștri să fim sănătoși!

Astăzi, în Dumbrăvița curge la robinete o apă care nu este sanogenă şi curată, adică nu este porabilă.

Presiunea scăzută a apei este, de asemenea, improprie unei vieți confortabile și demne într-una din cele mai bogate comune din România.

Foraje noi și stații de tratare a apei sunt soluțiile pe care orice administrație locală le are la îndemână, dar pentru implementarea lor este nevoie de implicare și asumare.

Calitatea vieții unui om are la baza și calitatea apei pe care o consumă.

Caliatea vieții unei comunități depinde de calitatea și de implicarea omului care este la cârma administrației locale.

Siguranța copiilor din Dumbrăvița este extrem de importantă pentru Bogdan Gruici

Fiecare părinte responsabil își dorește pentru copilul său un mediu sigur atât la școală cât și atunci când este pe stradă sau la joacă, iar Bogdan știe că atât fetițele sale cât și ceilalți copii din Dumbrăvița nu sunt în deplină siguranță.

Un parc nou, un pasaj în dreptul școlii, un liceu în localitate, sunt doar câteva dintre punctele pe care Bogdan și-a propus să le rezolve în mandatul său de primar. Vezi întregul program de administrare locală cu care Bogdan Gruici vine în fața cetățenilor, aici pe www.PrimarDumbravita.ro

O comunitate unită este o comunitate puternică

Pentru o Dumbrăviță a viitorului în care localnicii se cunoasc, socializează, se bucură de fiecare zi și se dezvoltă într-un mediu sănătos și armonios este necesară desfășurarea unor activități atractive pentru comunitate. Dezvoltarea unor evenimente la care comunitatea să participe cu drag, evenimente în cadrul cărora oamenii să se cunoască, să socializeze și să se bucure de timpul petrecut împreună sunt vitale pentru o Dumbrăviță a viitorului.

Activitățile frumoase unesc oameni frumoși. Astfel Bogdan Gruici propune prin programul său de administrare locală: târguri ale producătorilor locali, dar și festivaluri pe diferite teme astfel încât oamenii de toate vârstele din localitate să beneficieze de pe urma acestor evenimente. Viața socială a locuitorilor să fie reală și comunitatea să devină una unită și puternică.

Dumbrăvița este un loc binecuvântat de Dumnezeu și cu un teren agricol fertil, în vatra veche a satului sunt oameni muncitori care pot să își valorifice surplusul din grădini la piața locală beneficiind de loc gratuit la masă.

Lacul din Dumbrăvița – un loc de recreere modern și sigur

Recreerea în natură este esențială pentru noi toți. Acum mai mult ca niciodată simțim nevoia să ieșim în aer liber, să ne bucurăm de iarbă, natură, aer curtat, iar dacă locul a fost binecuvântat și cu un lac atunci acesta trebuie să fie valorificat, iar fiecare dumbrăvițean să se bucure de această zonă verde.

Lacul din Dumbrăvița este, de asemenea pe lista cu priorități ale lui Bogdan Gruici, spațiul trebuie să fie astfel amenajat încât copiii să fie în siguranță, iar  întreaga comunitate să se bucure de toate beneficiile pe care acest lac le poate aduce tuturor.

Un ponton, o baza sportivă, alei pietonale care să înconjoare lacul sunt soluții simple, dar care aduc un mare beneficiu comunității.

Despre acestea, dar și celelalte puncte din programul de administrare locală pe care Bogdan Gruici le propune comunității puteți afla mai multe informații aici.

Familia Gruici, adică Bogdan, fetițele: Riana, Anastasia și Carolina și soția sa Anca Diana Petrișor vor ca Dumbrăvița să fie un loc în care să trăiască bucurându-se de fiecare  zi, să facă parte dintr-o comunitate implicată și vecinii să nu mai fie străini ci prieteni.

Tu ce fel de comunitate îți dorești pentru tine și familia ta?

Bogdan Gruici este pregătit, vrea și poate să fie primarul de AUR al dumbrăvițenilor!

Bogdan a decis să candideze din partea Alianței pentru Unirea Românilor pentru că, așa cum spune el, în AUR nu se tolerează furtul, nepotismul și nu se cer sponsorizări pentru a accede la această funcție.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button