Politică

Ciprian Titi Stoica – despre audiențele organizate în fața Parlamentului

Ciprian Titi Stoica, deputat AUR Timiș: AUR a organizat audiențe în fața Parlamentului!

Parlamentarii AUR au primit interdicție, de la coaliția PSD – PNL, de a mai primi în interiorul Palatului Parlamentului invitați. Prin urmare în această săptămână parlamentarii s-au mutat cu birourile în afară clădirii și au susținut acolo audiențele.

„Dacă Ciolacu și Simonis nu ne-au mai permis nouă, parlamentarilor, să ne defășurăm activitatea în interiorul Palatului Parlamentului, ne-am susținut audiențele în fața clădirii Parlamentului. După ce ne-au sancționat vorbitul din tribună, acum coaliția PSD-PNL a mers mai departe și au interzis grupului nostru parlamentar să mai aibă invitați și delegați!

Este pur și simplu un pumn în gură pus în gura opoziției de către Ciolacu, Simonis și întregul PSD, nemulțumiți de faptul că AUR a sesizat întotdeauna abuzurile actualei coaliții. Dar nu este nicio problemă! Ne vom adapta și de această dată la noile obstacole pe care ni le pun. În această săptămână, parlamentarii AUR și-au deschis birourile în fața clădirii Parlamentului și astfel vom face de fiecare dată.

Acesta este modul de a acționa al guvernării PSD-PNL: unul autoritar, al aplicării politicii pumnului în gură!” a declarat Ciprian Titi Stoica, deputat AUR Timiș, în cadrul conferinței de presă din această dimineață.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button