Social

Hoț de mașini prins în județul Arad

Polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mehedinți.

La data de 04.06.2024, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în aceeași zi, în intervalul orar 11:00-12:00, o persoană necunoscută i-ar fi sustras autoturismul ce se afla parcat pe o stradă din municipiul Timișoara.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, autoturismul a fost oprit în localitatea Buteni, județul Arad, de către polițiștii orașului Sebiș.

Polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara s-au deplasat la sediul Poliției Orașului Sebiș, iar în baza mandatului de aducere au condus bărbatul, în vârstă de 41 de ani, bănuit de comiterea faptei, la sediul secției în vederea audierii.

În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 04.06.2024, bărbatul a fost reținuț pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mehedinți.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button