Politică

Revoltă în organizația locală AUR din Giroc

Revoltă în organizația locală AUR din Giroc după ce banner a fost vandalizat noaptea trecută.

Reprezentanții partidului așteaptă ca poliția să-i găsească pe vinovați.

„Azi dimineață am avut surpriza neplăcută de a constata, precum se poate observa în poza de mai sus, faptul că banner-ul candidatului AUR la Primăria Comunei Giroc, Cristian Bogeanu, a fost vandalizat. Avem speranța că Poliția, împreună cu autoritățile abilitate, să identifice persoanele în cauză, și să aplice sancțiunile corespunzătoare. Asemenea fapte nu pot să fie tolerate, într-o societate modernă.

AUR a încercat tot timpul să desfășoare o campanie curată, fără atacuri la persoană sau injurii de orice natură. Tocmai datorită faptului că ne dorim să facem o altfel de politică, în spiritul decenței și al bunului simț. Cei care au comis această mizerie se pare că nu au învățat nimic din ultimii 34 de ani ai democrației românești.

Dar românii, precum și girocenii sau chișozenii s-au săturat de astfel de gesturi si practici obscene, care au avut loc în campaniile electorale trecute. Cei care comit aceste lucruri reprobabile își simt amenințat acest “status quo”, simt că pierd teren și se tem că AUR e partidul care le “suflă în ceafă”, pentru că vine cu tot mai mulți candidați care devin o alternativă reală pentru comunitățile lor și câștigă tot mai mult în intenția de vot.

Cei care recurg la astfel de lucruri trăiesc într-o paradigmă a trecutului, a încremenirii în proiect, dar ușor-ușor nu își vor mai găsi locul în arhitectura politică a viitorului. Nu este decât o dovadă în plus că anul 2024 este anul de AUR! Cu Dumnezeu înainte!”

De când a început precampania au avut loc diferite vandalizări ale materialelor de propagandă, dar și multe distrugeri provocate de vânt și ploi.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button