Administrație

Blocuri reabilitate și licitație pentru noi lucrări de execuție: continuăm investițiile în eficiență energetică

Primăria Municipiului demarează licitația pentru execuția lucrărilor din lotul 4 al proiectului „Îmbunătățirea eficienței energetice a sectorului rezidențial prin reabilitarea termică a blocurilor de locuințe”.

Imobilul vizat în această etapă este situat pe strada Coriolan Brediceanu nr. 13-15. Lucrările preconizate includ hidroizolare, izolarea acoperișului, diverse lucrări specializate de construcții, finisaje și instalarea tâmplăriei nemetalice. Valoarea estimată a proiectului, fără TVA, se ridică la 1.547.030,87 lei, iar data prevăzută pentru începerea procedurilor de atribuire este 10.06.2024.

Detaliile complete și documentația de licitație sunt disponibile pe platforma electronică SEAP la adresa: https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/pi-notice/view/v2/100063223.

De asemenea, alte trei blocuri incluse în proiectul de reabilitarea termică au fost finalizate recent si urmează a fi recepționate:

–        Str. Brândușei nr. 4, cost reabilitare 951.455,44 lei (fără TVA)

–        Str. Brândușei nr. 11, cost reabilitare 494.897, 21 lei (fără TVA)

–        Calea Torontalului nr. 66, cost reabilitare 893.290,07 lei (fără TVA)

Primăria Timișoara a reușit să deblocheze lucrările de reabilitare termică la 68 de imobile, în urma procesului de revizuire a soluției tehnico-economice. La finalul programului, în mai bine de 3.000 de apartamente confortul termic va fi comparabil cu cel al unor blocuri nou construite. Această inițiativă face parte din eforturile continue ale Primăriei Municipiului Timișoara de a moderniza și îmbunătăți condițiile de trai din oraș, având un impact semnificativ asupra eficienței energetice și durabilității clădirilor rezidențiale și siguranței cetățenilor.    

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button