Social

Un bărbat a fost reţinut de polițiști fiind bănuit de comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor

REȚINUT PENTRU NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ȘI MUNIȚIILOR

Un bărbat a fost reţinut, pentru 24 de ore, de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În urma investigațiilor informativ-operative, la de 30.05.2024, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat în flagrant delict pe raza municipiului Timișoara, un bărbat care avea asupra sa o armă de foc scurtă, neletală supusă autorizării.

Asupra bărbatului în vârstă de 34 de ani a fost găsit un pistol, calibrul 9 mm, deținut ilegal, acesta nefiind autorizat pentru a deține arme supuse autorizării.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Caraș – Severin.

Arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button