Economie

Protest în Lugoj împotriva închiderii fabricilor din industria lemnului

Astăzi, zeci de oameni s-au adunat în fața Universității Drăgan și a Casei de Cultură a Sindicatelor din Lugoj pentru a protesta împotriva închiderii fabricilor din industria lemnului. Nemulțumiți de perspectivele pierderii locurilor de muncă, protestatarii au transmis mesaje clare, printre care „Munca noastră = lemnul din casa voastră” și „Stop eco-isteria”.

Protestul a fost declanșat de anunțurile recente privind închiderea unor fabrici din industria lemnului din zonă, ceea ce ar duce la pierderea a sute de locuri de muncă în comunitate. Participanții la protest au subliniat importanța industriei lemnului pentru economia locală și au cerut guvernului și autorităților locale să găsească soluții pentru a salva locurile de muncă și a sprijini sectorul.

„Industria lemnului este sursa principală de venit pentru mulți dintre noi și a asigurat traiul nostru și al familiilor noastre timp de generații”, a declarat unul dintre protestatari. „Închiderea fabricilor ar fi o lovitură devastatoare pentru comunitatea noastră și pentru economia locală în ansamblu” a declarat un alt protestatar.

Protestul din Lugoj reflectă îngrijorările tot mai mari ale comunității cu privire la pierderea locurilor de muncă și la declinul economic, și marchează un apel către autorități pentru a lua măsuri concrete pentru a proteja industria și locurile de muncă asociate acesteia.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button