EvenimentTurism

Valea Almăjului prezentată la Forumul Ghizilor de Turism din acest an

Sâmbătă 3 februarie la Predeal a avut loc Forumul Ghizilor de Turism, ajuns la a VIII-a ediție. Evenimentul a fost organizat de InfoTravelRomania.ro și susținut de Karpaten.

Claudiu Vatau de la DescoperimRomania.ro a povestit despre minunățiile Văii Almăjului, în fața a peste 130 de participanți, ghizi de turism, agenții si asociații profesionale.

Deschiderea evenimentului a fost făcută de Petre Dordea, fondator InfoTravelRomania.ro.

Programul a continuat cu diverse prezentări și dezbateri susținute de următorii vorbitori: Ovidiu Tudor, Președinte Asociația Incoming România – Colaborarea ghizilor de turism cu agențiile de incoming; Simion Giurcă, Asociația de Promovare Turistică Timișoara – Activitatea ghizilor de turism în țările din vestul Europei; Adi Voican, Președinte Comisia incoming ANAT – Colaborarea ghizilor de turism cu agențiile de outgoing.

Au fost atinse teme precum: GDPR-ul nostru cel de toate zilele, Prof. univ. dr. Dragoș Marian Rădulescu, Conceptul de securitate în muncă pentru unitățile din domeniul turismului (agenții turism, hoteluri, pensiuni), Sorin Paul Cornateanu sau Ce vrea un tour operator de la ghidul de turism?, Dumitru NănescuCEO Inter Tour Bacău.

TEO de la Sighișoara (pensiune și pivniță): a ademenit audienta cu tema: Palinca de casă autentică, degustări pentru grupuri de turiști care ajung în Sighișoara.

Cu acest prilej a fost lansată și Asociația Ghizilor InfoTravelRomania, asociație care își propune să fie cea mai activă asociație de ghizi din România.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button