Social

Tânără ucisă în Timișoara

Actele de violență sunt tot mai dese, iar crimele tind să devină o obișnuință la noi în țară.

Ieri încă o tânără a căzut victima violenței domestice.

„La data de 22 martie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că o tânăra ar fi fost găsită inconștientă cu urme de sânge, într-o cameră a unui apartament, situat pe bulevardul General Ion Dragalina, din Timișoara.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului constatând faptul că cele sesizate se confirmă, tânăra fiind întinsă pe pat decedată.

Cercetările au fost preluate și continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Timiș, iar în urma primelor verificări efectuate la fața locului a reieșit faptul că tânăra de 21 de ani, ar fi prezentat la nivelul corpului multiple plăgi provocate cu un obiect tăietor-înțepător.

În urma unui complex de activități informativ-operative, desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Timiș, în baza delegării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, la scurt timp a fost identificat un tânăr, de 23 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost depistat în județul Caraș-Severin și adus la sediul I.P.J Timiş pentru audieri.

În urma administrării probatoriului în cauză și ca urmare a ordonanței procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de tânărul de 23 de ani, fiind reținut, la data de 23 martie 2024, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor .

Tot în aceeași zi, față de tânărul de 23 de ani, magistrații au dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor Secției 4 Urbane Timișoara, Serviciului Criminalistic Timiș, precum și al polițiștilor din cadrul I.P.J Caraș-Severin.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție. ” Transmite IPJ Timiș

Source
taticool.eu

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button