AgrementCazareGastronomieTurism

O nouă ediție Retro Summer Party va avea loc sâmbătă, 6 iulie 2024, la Sasca Montană

O nouă ediție Retro Summer Party va avea loc sâmbătă, 6 iulie 2024, la Sasca Montană

Începând cu ora 18:00, din Zăvoiul Popii, de pe malul râului Nera se vor auzi ritmurile muzicii anilor ‘70-‘80-’90, mixate de DJ-ul timișorean Jean Pierre.

Pentru că vremea se anunță foarte bună, distracția va continua până târziu în noapte.

„Voia bună și distracția de anul trecut de la Retro Summer Party ne-au determinat să o luăm de la capăt și anul acesta și să organizăm a două ediție a evenimentului. Vremea se anunță bună și poiana din Zăvoiu’ Popii este pregătită să-și primească oaspeții iubitori ai muzicii bune a anilor ‘70-‘80-’90.”

spune Andreea Răducan, unul dintre organizatori.

Pornit anul trecut de Andreea, Claudia și Andreea, din dorința de a reedita verile copilăriei, petrecute pe Nera, dar și de a asculta muzică bună la Sasca, Retro Summer Party evoluează în direcția unui eveniment al comunității, atât prin implicarea cu dedicație a sătenilor, dar și a administrației publice locale.

Muzica bună și fotografia unesc oameni la Retro Summer Party

Muzica bună a răsunat peste Munții Aninei, prin Cheile Nerei, chiar până în Valea Almăjului, de unde se alătură în acest an, alți doi pasionați de frumos, natură, turism și fotografie. Claudiu Vatau și Nicolae Șușara continuă seria poveștilor în rame, de data aceasta la Sasca Montană, unde vor bucura oaspeții cu o expoziție de fotografie în aer liber.

După participarea la prima ediție, unde am cunoscut entuziasmul și efervescența organizatorilor și după feedbackul primit în urma expoziției POVEȘTI ÎN RAME. Din Valea Almăjului prin Banatul Montan, de la Timișoara, am hotărât ca în acest an dau o mână de ajutor. Cred că promovarea turismului din Caraș-Severin trebuie să fie o prioritate pentru toți, privați sau administrații publice și împreună să mișcăm lucruri.

spune Claudiu Vatau, antreprenor în turism și specialist marketing

Pentru că tot vorbeam despre evoluție, ne vom bucura la această ediție a Retro Summer Party și de experiența unei incursiuni virtuale prin Banatul Montan, cu ajutorul ochelarilor VR. Vom avea ocazia de a descoperi cele mai frumoase 150 de obiective turistice ale Banatului Montan, prezente în cadrul turului virtual interactiv realizat de Serviciul Promovare Turism din cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin.

Pentru că tot vorbeam despre evoluție, ne vom bucura la această ediție a Retro Summer Party și de experiența unei incursiuni virtuale prin Banatul Montan, cu ajutorul ochelarilor VR. Vom avea ocazia de a descoperi cele mai frumoase 150 de obiective turistice ale Banatului Montan, prezente în cadrul turului virtual interactiv realizat de Consiliului Județean Caraș-Severin.

Veți avea parte de o experiență memorabilă, menită să vă ofere o perspectivă nouă și captivantă asupra potențialului turistic al județului nostru.

Energia și hidratarea vor fi asigurate de Autobuzul cu bunătăți.

Intrarea este liberă.

Așadar cu mic cu mare, ne vom vedea sâmbătă, 6 iulie, începând cu ora 18:00, în Zăvoiul Popii din Sasca Montană, pentru a ne bucura de frumos și a petrece până în zori pe muzică bună.

Source
Imagini: Claudiu Vatau

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button