Social

În Nădrag au loc acțiuni pentru prevenirea bullying-ului în școală

Copii, părinții, autoritățile duc împreună o luptă privind stoparea și eradicarea fenomenului de bullying în școli. La Nădrag s-au desfășurat acțiuni pentru prevenirea acestui fenomen în școli.

La data de 21 mai a.c., reprezentanții Biroului Siguranță Școlară au desfășurat o activitate educativă cu elevii claselor gimnaziale din cadrul Liceului Tehnologic Nădrag, având ca temă recunoașterea și prevenirea bullying-ului în școală.

În cadrul acestei activități, elevii au fost instruiți să identifice comportamentele de tip bullying și să înțeleagă impactul negativ al acestora asupra integrității fizice și emoționale a colegilor lor.

Totodată, prin discuții interactive și exemple practice, elevii au învățat despre importanța intervenției active în astfel de situații și despre responsabilitatea fiecăruia în prevenirea și combaterea bullying-ului.

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară vor continua să desfășoare aceste activități pentru creșterea gradului de siguranță în mediul școlar și reducerea comportamentelor neadecvate în rândul elevilor.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button