Politică

Iarema Silviu va candida din partea AUR la primăria Variaș

Prezent la conferința de presă din această dimineață a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, Iarema Silviu și-a anunțat candidatura la funcția de primar a comunei Variaș.

„Aș dori să încep cu o întrebare simplă, dar profundă: Suntem mulțumiți de direcția în care se îndreaptă comunitatea noastră sau este timpul să facem schimbări? Cu această întrebare în minte, am decis să-mi dedic eforturile pentru a deveni primarul comunității noastre, Variaș, cu sprijinul partidului AUR. Crescând în mijlocul vostru și implicându-mă activ în numeroase proiecte locale, am ajuns să înțeleg profund nevoile și aspirațiile fiecărui locuitor al acestei frumoase comunități. Sunt ferm convins că, împreună, putem transforma Variașul într-un loc mai prosper și mai frumos.

Ca primar, mă angajez să fiu un lider dedicat și să lucrez cu determinare pentru binele comun al tuturor. Vreau să construiesc o comunitate în care fiecare cetățean să se simtă valorizat și susținut, în care fiecare familie să aibă acces la servicii de calitate și în care fiecare vis să poată deveni realitate.

Prin intermediul Partidului AUR, voi promova valorile integrității, transparenței și responsabilității în administrația publică locală. Voi lupta pentru o guvernare eficientă și echitabilă, care să aducă beneficii tangibile pentru fiecare locuitor al comunei noastre.

Vă invit să împărtășiți cu mine viziunea voastră pentru viitorul Comunei Variaș și să mă susțineți în această călătorie spre o comunitate mai bună pentru toți. Vă asigur că voi fi mereu deschis la dialog și că voi asculta cu atenție fiecare sugestie și preocupare.

Viziunea mea este una de progres și dezvoltare durabilă, concentrându-mă pe următoarele inițiative majore:

  • Construirea de locuințe pentru tineri, pentru a susține noua generație în comunitatea noastră.
  • Sprijinirea antreprenorilor locali și a celor din diaspora, încurajându-i să revină și să-și deschidă afaceri acasă.
  • Crearea de locuri de muncă pentru a stimula economia locală și a oferi oportunități valoroase cetățenilor noștri.
  • Construirea unei noi săli de sport în satul Gelu și finalizarea sălii începute în Variaș la standarde internaționale, pentru a promova un stil de viață activ și sănătos.
  • Deschiderea unei creșe, asigurând că părinții pot munci știind că, micuții lor sunt în siguranță și bine îngrijiți.
  • Investiții în învățământ și promovarea sportului pentru toate vârstele, pentru a construi o comunitate educată și dinamică.
  • Crearea de spații de joacă sigure și moderne pentru copii.
  • Crearea unui cabinet de consultanță în care specialiștii din comunitatea noastră, care au ieșit la pensie, să ofere sprijin și sfaturi generației tinere în diverse domenii. Astfel, cabinetul de consultanță ar deveni un loc de întâlnire intergenerațional, unde experiența și cunoștințele celor în vârstă pot fi transmise și valorificate de către cei mai tineri.
  • Reorganizarea și digitalizarea administrației locale, pentru a face guvernarea mai eficientă și mai accesibilă cetățenilor.

Acestea sunt doar câteva dintre proiectele pe care intenționez să le implementez. Sunt dedicat să lucrez pentru voi și cu voi, pentru a construi un viitor mai bun pentru Comuna Variaș.

Haideți să lucrăm împreună pentru a face din Variaș un loc pe care să-l numim cu mândrie acasă! Contez pe sprijinul și încrederea voastră în această campanie electorală.” A declarat Iarema Silviu.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button