AgrementEvenimentȘtiri naționaleTurism

Festivalul Luminii / Festival of Lights programat pentru 31 decembrie 2023 – 1 ianuarie 2024 a fost anulat

Timișoara mai primește o lovitură!

„Editia din acest an a Festivalului Luminii / Festival of Lights, planificata pentru 31 decembrie 2023 – 1 ianuarie 2024, a trebuit amanata. O serie de evenimente independente de institutia noastra au dus la aceasta situatie.

Sarbatoarea luminii, care ar fi avut loc in curtea Bastionului Maria Theresia, sub auspiciile Consiliului Judetean Timis, promitea sa fie un eveniment de neuitat, asa cum a fost editia precedenta, ce a marcat intrarea in anul in care Timisoara a fost Capitala Europeana a Culturii, cand, conform organizatorilor, s-au inregistrat peste 70.000 de participanti.

Muzeul National al Banatului s-a pregatit pentru a da viata unei noi editii a acestui festival, anticipand momentele de stralucire pe care le-am fi impartasit impreuna. Circumstante legate de procedura de atribuire, si mai ales contestatia (depusa in ultimul moment), ne-au pus, azi, in ipostaza de a nu putea continua organizarea evenimentului.

Indiferent de dorinta Muzeului National al Banatului si a Consiliului Judetean Timis, din punct de vedere legal posibilitatea de a continua organizarea evenimentului nu mai depinde de controlul nostru, ci de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor. Suntem nevoiti sa informam publicul ca Festivalul Luminii / Festival of Lights din 31 decembrie 2023 – 01 ianuarie 2024 nu va mai avea loc.

Pana la urmatoarele noastre evenimente, va reamintim ca expozitiile Muzeului National al Banatului raman deschise. Va invitam sa le vizitati si sa va bucurati de colectiile si exponatele pe care le gazduim. Fiecare expozitie este o calatorie in sine, plina de descoperiri si inspiratie” a anunțat Muzeului Național al Banatului.

Source
FOTO: ROYAL FIREWORKS

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button