Social

Elevii de la școala gimnazială 24 din Timișoara au primit o vizită neașteptată

Educația este fundamentul pe care construim o societate sănătoasă!

Educarea tinerilor în spiritul respectului față de animale și conștientizarea importanței colaborării cu forțele de ordine pentru menținerea securității și protejarea comunității sunt necesare pentru ca o societate să se dezvolte frumos și armonios.

„La data de 26 aprilie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul I.P.J. Timiș, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică – compartimentul canin, au desfășurat o activitate preventiv-educativă la Școala Gimnazială Nr. 24 din Timișoara.

La această activitate au participat un număr de 70 de elevi cărora le-au fost prezentate teme de interes din domeniul protecției animalelor, inclusiv comportamentul adecvat față de animalele pe care le dețin, drepturile și obligațiile în acest sens.

De asemenea, copii au fost încântați de prezența celor 2 câini polițiști de patrulare și intervenție, parteneri de nădejde în lupta împotriva infractorilor.

Această inițiativă a avut ca scop nu doar informarea, ci și educarea tinerilor în spiritul respectului față de animale și conștientizarea importanței colaborării cu forțele de ordine pentru menținerea securității și protejarea comunității.” IPJ Timis.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button