Social

Aquatim: Cetățenii din Sânandrei sunt invitați să înceapă demersurile pentru racordarea la noile rețele de canalizare din localitate

În localitatea Sânandrei s-au desfășurat, începând din 2021, lucrări de extindere a rețelelor de canalizare, în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș”, program cu finanțare europeană, gestionat de Aquatim.

În urma finalizării părții aferente canalizării a contractului de lucrări CL16 „Execuţie reţele de apă şi canalizare Sanandrei, Carani”, ca locuitori ai localității Sânandrei, beneficiați de lucrări care însumează peste 16 km de conducte de canalizare, 4 stații de pompare a apelor uzate și o conductă de refulare de 2 km. Valoarea acestora este de 16.272.107,04  lei, fără TVA.

Vă rugăm să începeți demersurile pentru racordarea la noile rețele de canalizare. Conform prevederilor legale  – Legea nr.241/22.06.2006, art.31, alin.14 (*republicată*), privind serviciul de alimentare cu apă și de canalizare, vă reamintim că „utilizatorii, persoane fizice sau juridice, inclusiv cei care au sisteme proprii de alimentare cu apă, au obligația de a se racorda la sistemele publice de canalizare existente sau nou înființate, dacă aceștia nu dețin stații de epurare avansată, care respectă condițiile de descărcare a apelor epurate în mediul natural”. Precizăm că punctul de delimitare între rețeaua publică și cea individuală de canalizare îl reprezintă căminul de racord,  care este deja montat. Realizarea instalației individuale a fiecărui consumator intră în sarcina acestuia.

Pentru că localitatea dumneavoastră aparține de Timișoara, aveți mai multe opțiuni:

  1. Puteți merge personal la Centrul Relații Clienți Aquatim Timișoara (Str. Enric Baader nr. 11), unde veți încheia contractul. Actele necesare sunt cartea de identitate și o copie după extrasul de carte funciară. Nu se percep costuri pentru emiterea avizului tehnic.
  2. Puteți încărca actele necesare direct pe site-ul nostru, la adresa: https://www.aquatim.ro/informa%C8%9Bii-utile/cum-deveni%C8%9Bi-client-aquatim/ sau le puteți trimite scanate, pe e-mail, la adresa clienti@aquatim.ro.

Străzile din Sânandrei care beneficiază de conducte noi de canalizare pe acest contract de lucrări sunt: Sfântul Andrei, Bătrâna, Primăverii, Hărniciei, Unirii, Tineretului, Liniștei, Bisericii, Liliacului, Gloriei, Nuferilor, Str. Satu Nou, Islaz, Viitorului, Violetelor.

Vă mulțumim!

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button