Fără categorie

Candidații AUR pentru Parlamentul European au fost față în față cu locuitorii din Timiș

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a organizat astăzi, sâmbătă, 13 aprilie 2024, ora 11:00, dezbaterea publică cu tema tema „Poziția României în Uniunea Europeană” la Hotel Streliția.

Candidații AUR pentru Parlamentul European au fost față în față cu locuitorii din județul nostru pentru a le face cunoscute proiectele cu care își propun să reprezinte România, dar și pentru a le răspunde la întrebări.

„Alegerile din 9 iunie pentru Parlamentul European sunt cele mai importante din anul electoral viitor, deoarece ele imprimă direcția României și a Uniunii Europene pentru următorii ani. Vrem ca românii să facă alegerea în cunoștință de cauză, deoarece considerăm că politicienii au un mandat care conține și obligația implicită de a da socoteală celor care i-au mandatat, adică românilor.
De aceea, dialogul direct este cea mai bună metodă de a atinge aceste deziderate ale transparenței, reprezentativității și responsabilității politice.” Ne-a transmis Patricia Marcut, vicepreședinte AUR Timis.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button