Politică

AUR și-a lansat candidații la funcția de Consilier Local în comuna Topolovățu Mare

Organizația locală a partidului Alianța pentru Unirea Românilor din Topolovățu Mare și-a prezentat o parte dintre candidații la Consiliul Local în fața cetățenilor din Ictar-Budinț.

AUR a ales să meargă la primărie cu o listă de consilieri formată din oamenii muncitori, oameni tineri, oameni care cunosc problemele comunității și sunt pregătiți să vină cu soluții reale.

„AUR nu face promisiuni”  a declarat Sebastian Paul coordonatorul organizației locale AUR, dar reprezentanții AUR vor face administrație locală curată și transparentă în folosul comunității.

Cele mai mari lipsuri pe care viitoarea administrație de AUR a primăriei Topolovățu Mare și-a propus să le rezolve sunt următoarele:

  • racordarea comunei la gaz. Magistrala de gaz trece prin comună, iar locuințele nici până acum nu au fost racordate;
  • presiunea la apa din comună este scăzută, iar rezolvarea acestei situații este o urgență;
  • canalizare funcțională;
  • construirea unui pod peste Bega pentru ca accesul agricultorilor din comună se se facă ușor la terenurile agricole, iar locuitorii să nu mai fie nevoiți să ocolească atâția zeci de kilometri;

Echipa AUR din Topolovățu Mare este pregătită să se pună în folosul comunității și să rezolve tot ce ce ar fi trebuit rezolvat de mult în comunitate.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button