Politică

AUR îi cere lui Fritz egalitate în dreptate

Ocaua trebuie să aibă aceeași măsură pentru toată lumea!

Într-o scrisoare deschisă trimisă către Primăria Timișoara AUR îi cere primarului în funcție să acționeze conform legii și când este vorba despre colegii săi de partid.

Ocaua trebuie să aibă aceeași măsură, altfel totul se face doar pentru voturi și nimic pentru dreptate.

„Către Primăria Timișoara
In atenția dlui Fritz Samuel Dominic
Stimate dle primar,
Va felicitam pentru realizarea măreață de zilele trecute prin care ați redat domeniului public o strada ce duce exclusiv la casele clanului Cârpaci. Prin dărâmarea unui gard și a unei porți v-ați câștigat numele de erou al celor ce vă aplaudă frenetic.
Cu toate acestea, imobilul ilegal construit de colega dvs. de partid și consilier USR, Aida Szilaghi, imobil construit ilegal, conform hotărârii definitive din care citam mai jos, încă nu a căzut prada buldozerului neînduplecat ce a nivelat gardul Cârpacilor, restaurantele “interlopilor” sau cluburile sportive de canotaj de pe malurile Begăi… sportivi pe care i-ați lăsat fără baze și posibilități de pregătire după mai bine de 100 de ani de tradiție.
În consecință și în baza legii 544/2001 privind accesul la informații cu caracter public, solicitam primarului Fritz Samuel Dominic sa ne comunice in termenul legal de 10 zile, când este programata demolarea construcției ilegale realizată de consiliera USR Szilagji Aida, ilegalitate constatata de instanțe înca din anul 2022.

Semnat, organizația locala AUR Timișoara.

Citat din hotărârea judecătorească:
Respinge recursurile formulate de recurenţii-pârâţi MUNICIPIUL TIMIŞOARA, prin PRIMAR, PRIMARUL MUNICIPIULUI TIMIŞOARA, SZILAGY SORIN NICOLAE şi SZILAGY AIDA-SORINA, împotriva sentinţei civile nr. 534/14.06.2022, pronunţată în dosar nr. 2158/30/2018, de Tribunalul Timiş, în contradictoriu cu intimaţii-reclamanţi PÂRVU COSMIN ALEXANDRU şi PÂRVU MIHAELA LAVINIA. „Departamentul de comunicare al filialei AUR Timiș

După cum se vede și la USR dreptatea are mai multe măsuri. Unora li se aplică în totalitate, altora deloc.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button