Politică

13 permise de conducere au fost reținute ieri în Timișoara și Giroc

În data de 18.06.2024, în intervalul orar 19:00-22:00, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au organizat o acțiune care a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool și droguri, verificarea stării tehnice a vehiculelor, combaterea fenomenului migrațional, asigurarea unui climat de ordine de siguranța publică în rândul participanților la traficul rutier.

Polițiștii au desfășurat activități în filtre rutiere organizate pe strada Popa Șapcă din Timișoara și pe Calea Timișoarei din localitatea Giroc. La acțiune au participat și 4 lucrători din cadrul Registrului Auto Român și un echipaj din cadrul Serviciului Rutier.

În cadrul acțiunii, au fost efectuate 4 testări drugtest, 43 testări alcooltest, au fost legitimate 113 persoane și controlate 83 de autoturisme și 47 de motociclete.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 49 de sancțiuni în valoare totală de 9.590 lei. Totodată, au fost reținute 13 permise de conducere (dintre care 2 pentru conducere agresivă și 6 pentru neacordarea priorității pietonilor) și retrase 20 de certificate de înmatriculare pentru constatarea defecțiunilor tehnice ale autovehiculului.

Polițiștii continuă astfel de acțiuni pentru siguranța traficului rutier. Transmite IPJ Timiș.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button