Social

Ziua Poliției Române

S-au împlinit 202 ani de la data legalizării funcționării instituției Poliției Române! Evenimentul a fost sărbătorit la sediul IPJ Timiș.
„Așa cum am obișnuit comunitatea din Timișoara, în fiecare an alegem să sărbătorim această zi împreună, fapt pentru care am desfășurat evenimentul ZIUA PORŢILOR DESCHISE, în cadrul căruia ne-am bucurat de prezența multor copii din cadrul școlilor și grădinițelor din Timișoara care au privit cu entuziasm demonstrațiile de intervenție desfășurate de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, dar și exercițiile de dresaj canin realizate de Grupa Canină.

Alături de vizitatori au fost și polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei ai Biroului Siguranță Școlară, care le-au oferit materiale informativ-preventive și sfaturi utile astfel încât sa nu devină victime ale unor fapte de natură penală.

Pentru instituția noastră această zi are un motiv în plus de bucurie, întrucât cu prilejul Zilei Poliției Române, I.P.J. Timiș a primit o distincție deosebită și anume Placheta de onoare a Poliției Române pentru merite deosebite în activitatea desfășurată.

Această recunoaștere vine în urma eforturilor remarcabile ale echipei de polițiști, care și-au dedicat timpul și resursele pentru a asigura siguranța și ordinea în comunitatea noastră.

Prin abordarea lor profesionistă și angajamentul față de serviciul public, acești oameni au demonstrat un exemplu demn de urmat pentru toți politiștii din țară, iar acest fapt nu poate decât să ne bucure și să ne ofere convingerea ca o echipă solidă și bine coordonată este esențială în atingerea succesului și obiectivelor stabilite,iar I.P.J Timiș este o echipă.

În această zi cu o asemenea însemnătate, eroii căzuți la datorie rămân veșnic în amintirea noastră, motiv pentru care azi a fost adus un omagiu prin depunerea jerbelor de flori la monumentele eroilor SAȘA DISICI și CRISTIAN AMARIEI.”

La mulți ani, Poliția Română! La mulți ani tuturor polițiștilor!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button