Social

Un tâlhar din Orțișoara a fost prins de polițiști după ce a tâlhărit o persoană din Timișoara

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au reținut un bărbat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Ulterior, magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În fapt, la data de 19.04.2024, polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că, aceeași zi, în jurul orei 20:45 s-a întâlnit cu o personă de sex masculin în zona unui centru comercial de pe bulevardul Antenei din Timișoara, cu intentia de a-și vinde telefonul mobil, iar acesta din urmă dupa ce l-a rugat să-l însoțească la un bancomat pentru a-și scoate bani, i-a pulverizat cu un spray iritant lacrimogen în zona ochilor, l-a lovit, apoi profitând de situația creată i-a smuls telefonul mobil din mână și a fugit.

În cauză, s-a dispus încăperea urmăririi penale, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tălhărie calificată, polițiștii efectuând cercetări în Timișoara, Orțișoara și Vinga pentru depistarea autorului faptei.

Îm urma investigațiilor efectuate, la data de 20.04 2024, s-a stabilit faptul că persoana bănuită, în încercarea de a se ascunde se deplasează în municipiul Arad, în proximitatea Gării, astfel că s-a luat legătura cu lucratorii din cadrul SRPT Arad, care au fost dirijați spre locul unde aceasta se află.

Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, din Orțișoara, a fost depistat și condus la sediul Politiei Municipiului
Timişoara în baza unui mandat de aducere.

În urma audierii și probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24h sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Telefonul a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

În cursul zilei de azi, bărbatul a fost prezentat magistraților care au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Transmite IPJ Timiș

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button