EvenimentSocial

5 persoane acuzate că au sustras bunuri în valoare de 30 000 lei dintr-o societate comercială din Giroc

5 persoane din Giroc au fost reținute de poliție.

Polițiștii Postului de Poliție Giroc sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut pentru 24 de ore, 2 femei și 3 bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt și complicitate la infracțiunea de furt.

În fapt, la data de 19 aprilie a.c., polițiștii Postului de Poliție Giroc au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale din Giroc, cu privire la faptul că, în urma inventarului efectuat în luna martie 2024, ar fi sesizat o diferență de aproximativ 30.000 de lei în gestiune, între produsele vândute și sumele încasate.

În urma activităților desfășurate de către polițiști, s-a constatat faptul că 2 femei, de 55 și 20 de ani și 2 bărbați, de 67 și 17 ani, angajați ai societății comerciale, precum și un bărbat de 19 ani (fără calitate în cadrul societății) ar fi scanat în mod fictiv produse la casele de marcat, fiind încasată o valoare foarte mică a plăților, nereală cu valoarea produselor.

În urma probatoriului administrat, la data de 21 aprilie 2024, cele 2 femei și cei 3 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și complicitate la infracțiunea de furt în formă continuată, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Cercetările în dosar s-au efectuat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Transmite IPJ Timiș

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button