PoliticăSocial

Stanciu Nicolae – despre management și performanță administrativă în comuna Boldur

În această dimineață la sediul AUR din Timișoara a avut loc conferința de presă săptămânală.

Printre vorbitori a fost și Stanciu Nicolae, coordonator AUR Boldur.

„Sunt Stanciu Nicolae, coordonator AUR Boldur și astăzi doresc să sesizez o parte dintre lucrurile deficitare prezente în comuna noastră. Acestea deși par lucruri simple de soluționat, actualul primar de zeci de mandate nu a reușit să le rezolve.

Îmbunătățiri ale infrastructurii rutiere și a canalizării.

Deoarece avem foarte multe drumuri aflate într-o stare deplorabilă în toate satele aparținătoare ale comunei Boldur și canalizarea lipsește cu desăvârșire deși în cei 27 de ani de administrare a primarului PSD, aceste lucruri se puteau rezolva. Noi cei din AUR ne propunem să realizăm de urgență următoarele aspecte:

  • canalizare la fiecare casa
  • Asfaltarea tuturor străzilor din comuna Boldur
  • piste de biciclete

În privința iluminatului stradal dorim să spunem STOP acestui experiment grav asupra cetățeniilor comunei Boldur, care, în fiecare noapte între orele 00:00 – 05:00 nu au curent electric în niciun sat aparținător. Este inadmisibil!

De asemenea, vom pune în aplicare reală legea 15/2003 prin care ne propunem să acordăm terenuri de casă tuturor tinerilor pe raza UAT Boldur și vom sprijini toată această procedură legală alături de o echipa profesionistă de specialiști.

Dorim sa implementăm un sistem de management integral al deșeurilor, implicând sortarea lor generală și evitând aruncarea lor haotică.

După ce câștigăm Primăria, dorim sa achităm de urgență creditul de 50 de miliarde de lei, luat de actuala conducere a primăriei pe o perioada de 14 ani. Comuna noastră a fost îngropata în datorii în condițiile în care se puteau accesa foarte multe fonduri europene, fără a fi nevoie să îndatorăm cetățenii comunei Boldur. Din păcate atât au reușit să facă în 27 de ani de mandat.” A declarat reprezentatul AUR din comuna Boldur.

Stanciu Nicolae promite un management performant, folosirea responsabilă a banului public și eliberarea administrației publice locale de datorii.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button