EvenimentSocial

Petrecere astronomică. Eveniment în premieră dedicat copiiilor din Timișoara

Copiii din Timișoara și împrejurimi se vor bucura de un eveniment inedit la Timișoara, în noaptea de 23 mai 2024. Din grădina Centrului educațional Printre Curcubee se deschid porțile către lumea fascinantă a universului.

Vreau mereu ceva diferit și frumos, ceva care să ii facă, atunci când vor fi adulți să zică: a fost tare de tot la grădi. Își vor aminti cum s-au simțit.

Îmi plac astrele, iar eu mă bucur să văd luna, soarele, stele. Îmi place să caut constelații.

Pregătim un univers magic sub cerul înstelat! Deschidem porțile către o lume fascinantă, unde copiii pot trăi aventuri memorabile și descoperi minuni neînțelese.

În mijlocul naturii noastre încântătoare, printre copaci și verdeața grădinii noastre, copiii vor experimenta o seară de neuitat sub cerul liber. Vom călători împreună prin cosmosul fermecat al stelelor, vom asculta povești pline de mister și vom învăța despre secretele universului.

La Printre Curcubee, pregătim fiecare detaliu cu grijă și dragoste. Gustările vor fi delicioase, atmosfera plină de bucurie și entuziasm. Și nu uitați că aventura continuă și peste noapte! Vom rămâne sub cerul înstelat, în siguranță și încântați de frumusețea naturii înconjurătoare.

Printre Curcubee, unde aventura și magia se întâlnesc sub cerul înstelat!”

Oana Polofronie, psihosociolog, Centrul educațional Printre Curcubee

Sunt așteptați la eveniment toți copiii între 2 si 6 ani.

Pentru a vă rezerva un loc la petrecere o sunați pe Oana la 0723.324.664 sau trimite un mesaj pe pagina Printre Curcubee.

Petrecere astronomică. Eveniment în premieră pentru copiii din Timișoara

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button