Social

Bicicliștii din Timișoara au primit gratuit veste reflectorizante

Colaborarea dintre autorități și cetățeni a atins un alt nivel la Timișoara.

Pentru siguranța bicicliștilor polițiștii rutieri le-au distribuit acestora veste reflectorizante în cadrul unei acțiuni educativ- preventivă desfășurată ieri.

„La data de 10.05.2024, în vederea prevenirii abaterilor la regimul circulației rutiere săvârșite de catre bicicliști, Serviciul Rutier Timiș a desfășurat o acțiune educativ- preventivă ce a vizat această categorie vulnerabilă de participanți la trafic.

În cadrul activităților au fost distribuite bicicliștilor 50 de elemente de îmbrăcăminte fluorescent reflectorizante cu scopul creșterii vizibilității acestora pe timp de noapte.

Totodată, aceștia au fost informați cu privire la principale drepturi și obligații pe care le au ca participanți la traficul rutier, primind și materiale cu informații în acest sens.

Activitățile desfășurate de polițiștii rutieri vizează conștientizarea populației cu privire la importanța respectării regulilor de circulație, în vederea scăderii numărului victimelor din accidentele rutiere.” A transmis IPJ Timiș.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button