JustițieSocial

PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR PENAL DE LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE, TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE, INFLUENȚAREA MARTORILOR ȘI MĂRTURIE MINCINOASĂ

Polițiștii orașului Jimbolia sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii și liniștii publice, influențarea martorilor și mărturie mincinoasă. Au fost executate și 3 mandate de aducere.

În fapt, în cursul lunii Septembrie 2023, într-o stație de alimentare cu combustibil din orașul Jimbolia, a avut loc o altercație între mai multe persoane, soldată cu agresarea fizică a unui bărbat, în vârstă de 30 de ani.

Ulterior, persoanele implicate au procedat la intimidarea martorilor oculari pentru a nu fi anunțate organele de poliție.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat 3 bărbați în vârstă de 23, 25 și 29 de ani, din Jimbolia, bănuiți de comiterea faptei.

La data de 7 martie 2024, în vederea consolidării materialului probator, polițiștii au efectuat 2 percheziții domiciliare în orașul Jimbolia, în urma cărora au fost ridicate mai multe arme albe, obiecte contondente și 6000 de lei.

Cei trei bărbați au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, ulterior fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

La activități au participat polițiștii orașului Jimbolia, cei ai Serviciului de Investigații Criminale Timiș, cei ai Secției 1 Rurale Timișoara, un criminalist din cadrul Poliției orașului Sânnicolau Mare, luptători din cadrul SAS Timiș și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button