Social

Motoare turate la maxim și drifturi întrerupte poliție

Un eveniment spontan la care au participat 64 de tineri a fost întrerupt de polițiștii de la Secției 2 Poliție a municipiului Timișoara.

„La data de 15.03.2024, în intervalul orar 18:30-20:30, având în vedere informațiile existente cu privire la organizarea unui eveniment spontan în parcarea centrului comercial de pe Calea Stan Vidrighin din Timișoara, în care participanții ar intenționa să tureze în mod excesiv motoarele autovehiculelor prezente și să facă drifturi, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara, au organizat o acțiune în sistem integrat împreună cu reprezentații R.A.R Timiș, urmărind crearea cadrului operațional necesar diminuării fenomenului infracțional și contravențional, precum si descurajarea tulburării ordinii si siguranței publice.

Polițiștii au controlat 51 de autovehicule și au legitimat 64 de persoane, aplicând 42 de sancțiuni contravenționale în valoare de 12915 lei.

Dintre acestea, 36 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere și 6 sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 R pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Au fost reținute 2 permise de conducere, iar ca urmare a deficiențelor tehnice constatate, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Pe perioada desfășurării activității nu au fost înregistrate evenimente cu impact negativ, participanții fiind dispersați.” Transmite IPJ Timiș

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button