Politică

Marian Vasile va candida la Primăria Timișoara

După mai multe discuții pe care le-a purtat cu diverși reprezentanți ai partidelor politice, Marian Vasile și-a anunțat intenția de a candida ca și independent la Primăria Timișoara. Marian Vasile a fost administratorul județului Timiș.

”Am analizat situația Timișoarei, contextul național și internațional, credibilitatea partidelor și necesitatea pregătirii vremurilor provocatoare care stau înaintea noastră și m-am decis să candidez ca independent pentru funcția de primar al Municipiului Timișoara.

Experiența ultimilor ani din cadrul Consiliului Județean Timiș, rețeta de succes pe care am aplicat-o împreună cu colegii coordonați, rezultatele generate și premierea meritelor personale la nivel național, mă întăresc în convingerea că am maturitatea, profesionalismul și energia necesară pentru a duce Timișoara acolo unde îi este locul.

Îmi asum această candidatură cu încrederea și credința că voi izbândi alături de echipele pe care le conduc în acest moment și de cele pe care le voi coordona în Primărie.

Un primar independent și profesionist va fi garantul identificării numitorilor comuni, propunerii soluțiilor celor mai potrivite și implementării nepărtinitoare a proiectelor în interesul tuturor rezidenților Timișoarei, fie ei cetățeni sau persoane juridice de orice fel.

Viziunea cu care vin în fața timișorenilor este una realizabilă și izvorăște din necesitățile și oportunitățile curente, o viziune pe care o voi pune în aplicare cu toate forțele mele. În cadrul lansării oficiale ce a avut loc pe data de 29 februarie și pe parcursul campaniei, am dezvăluit și voi dezvălui detaliile acesteia, strategia de punere în operă și soluțiile pragmatice de implementare”, spune Marian Vasile conform site-ului www.ziuadevest.ro

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button