Social

Lugojenii au fost invitați la bal

AUR a serbat femeia în prima zi a primăverii

În ziua în care marcăm începutul primăverii, peste 130 de lugojeni s-au bucurat de Balul Mărțișorului organizat de Marius Zănoagă, coordonatorul organizației AUR din oraș.

Organizația locală Lugoj a partidului Alianța pentru Unirea Românilor a ținut să  aducă un semn de mulțumire și apreciere doamnelor și domnișoarelor din viața noastră prin organizarea unui eveniment dedicat în exclusivitate lor, intitulat sugestiv “Balul Mărțișorului “.  Printre invitați i-am avut alături pe domnul deputat Ciprian Titi Stoica împreună cu familia, precum și membrii marcanți ai organizației județene a partidului și a altor formațiuni politice aflate în Alianța AUR. Având în vedere faptul că evenimentul a adunat un număr de aproximativ 130 de persoane care s-au bucurat de mâncare tradițională românească și de o ambianta plăcută întreținută de un DJ profesionist, am decis ca acest eveniment să devină o tradiție a OL Lugoj, urmând ca în anii ce vor urma să organizăm la început de primăvară “Balul Mărțișorului de AUR”. A declarat pentru VestOnline Marius Zănoagă.

Organizația de femei din cadrul partidului Alianța pentru Unirea Românilor filiala Lugoj este una dintre cele mai puternice din județul Timiș acest fapt fiind susținut și de multiplele acțiuni pe care doamnele le organizează în oraș.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button