Social

Accident rutier între Timișoara și Orțișoara

Lipsa atenției la volan face tot mai multe victime. Astăzi pe șoselele din Timiș au avut loc mai multe accidente. Între Timișoara și Orțișoara a avut loc un accident cu 3 victime.

„Un tânăr în vârstă de 22 de ani, a condus un autoturism dinspre municipiul Timișoara înspre localitatea Orțișoara, iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 66 de ani. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 66 de ani ar fi fost proiectat într-un alt autoturism, condus de către o tânără în vârstă de 18 ani, iar ulterior într-un alt autoturism, condus de către un bărbat în vârstă de 37 de ani.

În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime, respectiv șoferul în vârstă de 66 de ani, o femeie în vârstă de 42 de ani, pasageră în autoturismul condus de către acesta și un bărbat în vârstă de 37 de ani, aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Toți șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” Transmite IPJ Timiș.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button