Fără categorieSocial

Minor de 12 ani tâlhărit în plină stradă în Timișoara

La data de 30.09.2024, polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un minor în vârstă de 12 ani, în timp ce se afla pe str. Stuparilor colț cu Demetriade, a fost abordat de către două persoane necunoscute, care i-au cerut ajutorul pentru a comanda un serviciu de tip ride-sharing printr-o aplicație de pe telefon. După ce minorul a realizat comanda de pe telefonul propriu, una dintre persoane i-a smuls telefonul din mână și l-a împins, după care s-a deplasat într-o direcție necunoscută cu autovehiculul comandat din aplicație.

Ulterior, în continuarea cercetărilor, polițiștii au refăcut traseul celor implicați și s-au deplasat la mai multe adrese din municipiul Timișoara, reușind identificarea celor două persoane: o tânără în vârstă de 20 de ani și un minor în vârstă de 12 ani.

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de tâlhărie, tânăra de 20 de ani fiind reținută pentru o perioadă de 24 de ore și introdusă în arest.

Întreaga activitate s-a desfășurat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button