Social

Competiția de Judo a MAI a fost câștigată de subinspectorul Stanciu Nicolae

Campionatul de Judo al Ministerului Afacerilor Interne s-a desfășurat la Călimănești, în Vâlcea, în perioada 05 – 08 martie 2024. La competiție au participat peste 100 de jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri.

„Credem cu tărie în oameni!

Credem cu tărie în faptul că atunci când oamenii împărtășesc cu alții mentalitatea de campion, se pot întâmpla lucruri extraordinare!

Astăzi, ne bucurăm să vorbim despre subinspectorul de poliție Stanciu Nicolae, ofițer specialist și coordonator al liniei de muncă „educație fizică și autoapărare” în cadrul Serviciului Pregătire Profesională al IPJ Timiș. Acesta este și „gestionar” al pregătirii tactice a polițiștilor din cadrul inspectoratului, care acționează în segmentul stradal.

Participând încă din anul 2017 la competiția de judo a Ministerului Afacerilor Interne, subinspectorul de poliție a fost medaliat cu aur anul acesta la categoria 73 de kilograme (peste 35 de ani).

În perioada 05 – 08 martie 2024, peste 100 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră și pompieri s-au luptat pe saltea la Călimănești, în județul Vâlcea, în cadrul Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne.

Ca în fiecare an, începând cu 2017, subinspectorul de poliție Stanciu Nicolae, ofițer specialist în cadrul Serviciului Pregătire Profesională al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, a participat la competiția de judo a MAI, anul acesta confirmându-și abilitățile excepționale, obținând medalia de aur.

Performanța sa remarcabilă în cadrul Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne reprezintă un exemplu de devotament și profesionalism, ilustrând cu mândrie angajamentul polițiștilor pentru excelență atât în domeniul pregătirii fizice, cât și în cel al autoapărării.

Suntem onorați să avem astfel de profesioniști în cadrul IPJ Timiș, care prin realizările lor ne amintesc că dedicarea și pasiunea pot transforma fiecare provocare într-o oportunitate de succes.

Felicitări, subinspector Stanciu Nicolae pentru această performanță de excepție și pentru reprezentarea demnă a instituției noastre în competițiile de prestigiu!” transmite MAI.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button