EconomieEvenimentȘtiri naționale

Asociația Academia de Zâmbete – rază de speranță pentru copiii de la poalele Retezatului

Academia de Zâmbete

Viitorul tuturor depinde de copii, dar nu toți copiii au șansă de la început la un viitor frumos. Copiii născuți în zone defavorizate, în familii numeroase sau monoparentale prezintă adesea un risc ridicat de abandon școlar în favoarea unor activități adesea infracționale.

Pe alocuri apar oameni care își dedică viața salvând copiii, educându-i și pregătindu-i pentru un viitor frumos și demn. Un astfel de om este Cristina Brânză care a decis să-și dedice viața transformând în bine viața copiilor de la poalele Retezatului.

Asociația Academia de Zâmbete din localitatea Râu de Mori, județul Hunedoara, investește în copii, educație și caracter.

Pe lângă proiectele educaționale de tip nonformal cu caracter socio-moral-educativ, asociația dezvoltă și proiecte caritabile pentru copilașii din familii vulnerabile și persoane vârstnice.

Cristina „Am derulat mai multe proiecte caritabile pe raza județului Hunedoara pe parcursul ultimilor ani. EduRsstart este program în cadrul Clubul Copiilor din Retezat unde voluntari susțin activitățile cu copiii. Noi ajutăm copiii să meargă la școală, ii incurajam să învețe și îi motivam să reușească in viață.”

Asociația Academia de Zâmbete face lumină acolo unde a pierit speranța pentru tineri și bătrâni. Nu este ușor să răzbești, piedici se pun la tot pasul, de la autorități până la lipsa finanțării, dar acolo unde sunt oameni de calitate există speranță.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button